Partner van sandd logo wit

Het bezorgen van post en folders is leuk om te doen. Zeker bij Meren Post! Het materiaal wordt thuis afgeleverd, daarna is het een kwestie van sorteren en alles in de juiste brievenbussen stoppen. Er staat bovendien een leuke vergoeding tegenover. Voor elke bezorger geldt; je moet de vrijheid aankunnen.
Er kijkt niemand over je schouders mee, maar je hebt wel de verantwoordelijkheid om te zorgen dat alles netjes en op tijd wordt bezorgd. Heb je die instelling, houd je van aanpakken en een gezonde portie buitenlucht? Zo snel mogelijk aanmelden als bezorger!

Postbezorger

Het vak van postbezorger is verantwoordelijk werk. Meren Post verzorgt de post en het geadresseerd drukwerk van Sandd en klanten in de regio. Elke maandag en donderdag wordt de post door een chauffeur van Meren Post thuis afgeleverd. De post dient vervolgens op dinsdag en vrijdag tussen 7.00 en 21.00 uur bezorgd te worden. Veel vrijheid, met als enige voorwaarde dat het laatste poststuk vóór 21.00 uur op de bezorgdag in de bus zit. De minimumleeftijd voor een postbezorger is 16 jaar, ook alle leeftijdsgroepen daarboven zijn welkom.

link naar wordt postbezorger