Partner van sandd logo wit

Even voorstellen:

Wij zijn Saskia Corbier (45), Silvia Lenes (43) en Karin Corbier (18). Het begint bij ons langzaam op een familiebedrijfje te lijken. Saskia is 5 jaar geleden begonnen met post bezorgen bij Meren Post. Dit doet ze met veel plezier. Haar postwijk heeft ze uitgebreid naar 2 wijken. Door ziekte ging dit een tijdje minder waardoor haar zus Silvia zo nu en dan bijsprong tot ze beter was. Silvia kreeg ook aardigheid aan het bezorgen van post en kon door wijkverandering een postwijk van Saskia overnemen. Silvia is nu 2 jaar werkzaam bij Meren Post. Door onze enthousiasme is Saskia haar dochter Karin ook besmet met het bezorgvirus en heeft nu sinds anderhalve maand haar eigen postwijk.   

DSC 0024 3   DSC 0035 3

Eigen baas:

Je hebt veel vrijheid met dit werk. Het is heerlijk om buiten te zijn, en in beweging. We zien het als betaalde sport en je houdt iets extra's voor je zelf over. We hoeven niet meer naar de sportschool, en toch blijven we fit en gezond. Silvia ziet nog een leuke bijkomstigheid, geld verdienen met hond uitlaten. Dit is een leuke combinatie voor baas en hond. De post wordt op maandag en donderdag in kratjes bij ons thuis afgeleverd, waarna we dit zelf op volgorde moeten leggen. Afhankelijk van de aantallen kost je dit 1 tot 2 uurtjes om te sorteren. Op dinsdag en vrijdag gaan we tussen 8:00 en 18:00 de post bezorgen en kunnen zelf de tijd in vullen.

Leuk en zinvol werk: 

Het is leuk om te doen omdat je lekker alleen werkt en fijn buiten kan zijn, vooral als je een buitenmens bent. Je leert de buurt kennen en maakt geregeld een sociaal praatje. Verder is het verantwoordelijk werk, omdat het vaak belangrijke poststukken zijn.  Tijdens het lopen kunnen we gebruik maken van een app die onze activiteiten bij houd en waar belangrijke informatie op terug te vinden is. 

aan de fiets DSC 0132 2