Huis-aan huisverspreiding is een zeer effectieve methode om uw commerciële boodschap op de deurmat te laten vallen. Belangrijk is de manier waaròp uw boodschap op de deurmat valt. Meren Post weet uit ervaring dat een combinatie met geadresseerde post de hoogste attentiewaarde krijgt. Wij bezorgen uw commerciële boodschap altijd los, dus niet in een plastic verpakt pakket dat maar al te vaak in één keer wordt weggegooid.

Feitelijk is in verspreiding vrijwel niets onmogelijk. Hoewel een opsomming van verspreidingswijzen dus nooit volledig kan zijn, noemen wij hier toch enkele veel voorkomende vormen.

Huis aan huis met postbezorging

Op dinsdag en vrijdag bestaat de mogelijkheid om uw folder mee te laten bezorgen met de postbezorging van Meren Post. De attentiewaarde van deze bezorging ligt nog hoger dan bij huis-aan-huisbezorging met een weekkrant.

Huis aan huis met postbezorging exclusief

Dit is het toppunt van attentiewaarde. Op vrijdag bestaat de mogelijkheid om uw folder exclusief te laten bezorgen met de postbezorging van Meren Post. Dit houdt in dat uw folder als unieke folder wordt meebezorgd met de postbezorging van Meren Post.

Tarieven

Tarieven voor alle vormen van verspreiding vindt u in onze tarieventabel.

Offerte

U kunt op deze website direct een offerte aanvragen.