Nieuws december 2019: 

POSTBEZORGING

Meren Post is gedwongen, na 25 jaar als postbedrijf actief geweest te zijn, de meeste werkzaamheden m.b.t. de post te beƫindigen. Zoals u wellicht in de media gehoord of gelezen heeft, heeft PostNL onze franchisegever Sandd overgenomen. Voor ons als Meren Post houdt dit in dat we geen toevoer van post meer krijgen vanuit het land, lees Sandd. Hierdoor is het voor ons niet meer rendabel om als postbedrijf verder te gaan. Sandd geeft aan haar relaties aan dat men nog tot 1 februari 2020 gebruik kan maken van de diensten van Sandd. Ondanks dat alle franchisenemers in Nederland over deze datum nog geen bericht hebben gekregen van Sandd / PostNL hebben wij besloten om deze datum aan te houden.

---------------------

Wij bezorgen uw geadresseerde drukwerk zonder minimum aantal door heel Nederland. Meren Post kan ook uw buitenlandse poststukken verzorgen. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van de diensten van de diverse internationale posterijen.

Het betreft post die door de brievenbus kan, voorbeelden van geadresseerd drukwerk zijn catalogi, magazines, brochures, kalenders, verkoopmailings en infomail.

Formaat

Het minimale formaat is 9 cm x 14 cm en het maximale formaat 38 cm x 26,5 cm x 3,2 cm. Het maximale gewicht per poststuk is 2 kg. Afwijkende vormen zijn in overleg mogelijk.

 

Frankering of postgeleidebon

Uw poststukken kunt u frankeren (zie bij Frankering) of u maakt gebruik van onze postgeleidebonnen. Deze bonnen kan u hier downloaden.